DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

Auckland

Çok uzaklarda, olağanüstü, görkemli coğrafyası; volkanları, gayzerleri, yağmur ormanları, tropik çiçekleri, uzun ve korkutucu derecede ıssız sahilleriyle, zaman ve mekan kavramlarından bağımsız kendinizi kaybetmenin zevkine varabileceğiniz Yeni Zelanda’nın beş büyük kentinden biri olan Auckland’da “ yelkenler şehri”nde kısa bir gezintiye çıkmaya ne dersiniz? Yaklaşık olarak 50’ye yakın volkanın üzerine kurulmuş ve Pasifik sularıyla çevrelenmiş egzotik bir kent olan Auckland, 1,5 milyon nüfusu ile Yeni Zelanda’nın en büyük iki şehrinden birisidir. 

Tropikal iklimin olmazsa olmaz anlık yağmurlarına hazırlıklı olmayı gerektirmekle birlikte,  Auckland’da her ay farklı kültürel, sosyal ve sanatsal etkinliklere katılmak mümkün olmaktadır. Parnell Gül Festivali, Auckland Liman Festivali, Mission Bay Jazz & Blues Festivali ve Davenport yemek ve şarap festivali kaçırılmaması gerekenler arasında sayılabilir. Auckland şehir merkezinde Viaduct Limanı ve Prenses Wharf kültür, sanat, spor aktiviteleri, yemek ve eğlence bakımından en hareketli bölgedir. Şehrin simgesi haline gelmiş olan “Sky Tower” da ise skylounge da içkinizi yudumlarken, günbatımı ile birlikte tüm şehri kuşbakışı izleyebilir ve hatta rengarenk bir gökkuşağı ile karşılaşabilirsiniz.

Çok uzaklara bir gezi ve farklı bir ülke deneyimi yaşarken aynı zamanda bu farklı ülkede ingilizce dil eğitimi alma, Yüzüklerin Efendisi ile tanışma, volkanlarla sıcak bir göz teması, Maorilerle bir dans ve Kiwi stili bir tatil için Auckland’a gitmeye ne dersiniz?

Auckland Dil Okulları Fiyat Listesi

Nelson

Adanın güney doğusunda, Golden Bays ve Tasman körfezinin etrafında yer alır. Nelson Bölgesi, kendisine Akdeniz tipi bir iklimin kazandıran dağ sıraları ile korunaklı bir biçimde çevrelenmiştir. Nelson, yıl boyunca var olan güneşi, altın kumsalları, üç ulusal parkı, 350 sanatçısı, tarihi sokakları, kentin rıhtımındaki kafeleri, taze deniz yemekleri ve tam anlamıyla dinlendirici ve huzur dolu yaşam biçimiyle ünlüdür. 

Yeni Zelanda'da Batı Sahili gibi bir çok ulusal parka ev sahipliği yapan ikinci bir yer Nelson'dur. Yeni Zelanda'daki en küçük sahil olan Abel Tasman, denizi, gökyüzü, kayalık alanları ve parlak, altın rengindeki kumsalları ile harikulade bir yerdir. Kayın ormanı, Rotoiti ve Rotoroa gibi eşsiz bir mücevher parlaklığındaki harika gölleri ile Nelson Gölü Ulusal Parkı, güney Nelson'un buzul vadisi ile dağların ortasında yer alır. Deniz kayağı, Buller Nehri üzerinde su raftingi, iki kişilik skydiving, doğal ormanlara doğru arazi araçları ile yapılan geziler ve ülkenin en ünlü patikalarından bazılarında yapılan yürüyüşler gibi unutulmaz maceralar yaşatacak etkinliklere katılabilirsiniz.

Nelson Dil Okulları Fiyat Listesi

Rotorua

Yeni Zelanda’nın jeotermal şehridir. Yüzyıl kadar önce Rotorua, buhar ve sülfür kokusuyla sarılmış kaynakların ve gayzerlerin havaya aralıklarla kaynak suları fışkırttığı, bataklık ve çalılarla kaplı bir çorak alandı. Bugün ise yeşil ve ağaçlı bitki örtüsüyle Yeni Zelanda'nın en popüler yerlerinden birisidir.

Rotorua Dil Okulları Fiyat Listesi

Wellington

Yeni Zellanda’yı oluşturan adalardan Kuzey Adası’nın ucunda, ülkenin coğrafi merkezine yakın bir noktada yer alan başkent Wellington, ülkenin en büyük 2. yerleşim yeri ve okyanusya’daki en kalabalık başkenttir. Kafe kültürü ve gece yaşamı kendi büyüklüğündeki diğer kentlere göre oldukça gelişmiştir. Hatta Yeni Zellanda’nın sinema ve tiyatro alanında merkezi durumundadır.

Welington görülmeye değer manzarası, sahip olduğu doğal liman, çevresini saran koyu yeşil tepeler ve buralardaki yazlık evler ile büyük üne sahiptir.

Wellington Dil Okulları Fiyat Listesi

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin

Tüm Hakkı Saklıdır  © 2018 | Bir Horizon Eğitim Grubu kuruluşudur.